29 producten
Per pagina

LED breedstraler

Wanneer u in het donker voldoende licht op uw werk maar ook daarnaast wilt hebben dan adviseren wij u om voor een led werklamp in de breedstraler uitvoering te nemen. Al dan niet in de combinatie met verstralers. De breedstralers hebben een lichthoek van 60 graden waardoor een groot bereik haalbaar is. Mocht u geen ruimte hebben om een breedstraler en verstraler te plaatsen dan kunt u ook nog kiezen om een combistraler te nemen. Dit is een breedstraler en verstraler in een werklamp. De lichtopbrengst is dan wel minder dan wanneer u voor aparte werklampen kiest. Een ander voordeel van 2 aparte lichtbundels is dat u het licht kan richten op de plekken waar u het nodig heeft voor een optimaal resultaat. De 27 watt en 48 watt breedstralers zijn de meest verkochte led werklampen uit ons assortiment. Nagenoeg al onze led breedstralers zijn standaard voorzien van Deutsch stekkers om het aansluiten makkelijker te maken en uiteraard zowel op 12 volt als op 24 volt te gebruiken.

Ons assortiment LED breedstralers

Wij hebben een groot assortiment breedstralers zodat we voor iedere vrachtwagen, trailer, aanhangwagen, tractor, shovel, graafmachine etc de juiste lamp kunnen aanbieden. We kunnen alle lampen uit voorraad leveren. Mocht de werklamp die u zoekt niet op onze website staan laat het ons dan vooral weten. Waarschijnlijk kunnen we hem wel leveren tegen een gunstige prijs. Onze breedstraler led werklampen zijn onderverdeeld in verschillende uitvoeringen en specificaties. We hebben ze in de budget uitvoering voor wanneer u niet al te grote eisen heeft, maar vooral een goedkope led werklamp zoekt. We hebben ze in onze standaard uitvoering, voorzien van Deutsch stekkers. En wanneer u corrosie wilt voorkomen, hebben we breedstralers in een grafiet behuizing. Daarnaast zijn er ook een aantal breedstralers met een werk voltage tot 80 volt.

LED breedstraler bestellen

Het bestellen van een led breedstraler is eenvoudig en snel. U kunt in het menu eenvoudig aangeven aan welke criteria uw breedstraler moet voldoen. De diverse opties worden vervolgens zichtbaar om de keuze eenvoudiger te maken. Wij leveren nagenoeg iedere werklamp uit voorraad, ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over LED breedstralers?

U kunt bij vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de mail of door te bellen met 0182-206500