20 producten
Per pagina

LED Verstraler

Led verstralers hebben over het algemeen een stralingshoek van 30 graden. Ze geven daardoor een smalle verre lichtbundel. Verstralers al dan niet in combinatie met breedstralers kunnen een groot werkgebied bestrijken. We hebben ook combi stralers. Dit zijn verstralers en breedstralers in een een lamp. We hebben verstralers voor gebruik op graafmachines, tractoren en vrachtwagens maar ook voor op schepen. Onze verstralers zijn te gebruiken op 12 volt en 24 volt. De lichtopbrengst blijft hetzelfde. Ook zijn ze nagenoeg allemaal voorzien van Deutsh stekkers (DT connectors) om het aansluiten makkelijker te maken.

Ons assortiment LED verstralers

Wij hebben een groot assortiment verstralers zodat we voor iedere vrachtwagen, trailer, aanhangwagen, tractor, shovel, graafmachine etc de juiste lamp kunnen aanbieden. We hebben een groot aantal verschillende verstralers op voorraad. Mocht de juiste werklamp die u zoekt niet op onze website staan laat het ons dan vooral weten. Waarschijnlijk kunnen we de lamp wel leveren tegen een gunstige prijs.

LED verstraler bestellen

Het bestellen van een led werklamp is eenvoudig en snel. U kunt in het menu eenvoudig aangeven aan welke criteria uw led verstraler moet voldoen. De diverse opties worden zichtbaar, om zo de keuze eenvoudiger te maken. Wij leveren nagenoeg iedere werklamp uit voorraad. Ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over LED verstralers?

U kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen via de mail of door te bellen met 0182-206500