Sponsoring Rocky Pullingteam

Het Rocky Pullingteam rijdt al jaren mee in de Nederlandse en Europese top van tractorpulling in hun klasse. Dit zeer professionele team neemt alleen genoegen met het beste. Wij hoefden dan ook niet lang na te denken toen er gevraagd werd of wij 1 van hun sponsoren wilden zijn. Op dat moment was er ook een grote verbouwing bezig van de wipkar en de vrachtwagen dus wij hebben een groot gedeelte van de led verlichting geleverd. Onder andere led achterlichten, led laadruimte verlichting en led werklampen. In de werkplaats hebben we de oud tl buizen vervangen voor led tl buizen en er zijn een aantal led schijnwerpers geleverd.

led verlichting voor Rocky pullingteam

 


 

Sponsoring Leon Verduijn 2017, 2018 en 2019

We sponsoren Leon Verduijn van Ducatispecialist Verduijn om mee te rijden in de zomeravond competitie racecup 1000 en de Ducati club races. We wensen Leon snelle en veilige races!!

Verduijn motoren  Verduijn motoren

 


 

Sponsoring Dutch Marines Rowing Challenge 2015

We werden benaderd door Vincent van Schijndel of wij verlichting konden leveren voor op een rib. Deze rib zou worden gebruikt om de mariniers die van Rotterdam naar Londen zouden roeien te kunnen wisselen. Aangezien wij dit goede doel wilden ondersteunen hebben wij diverse werklampen, flitsers en zwaailamp gesponsord.

marine  marine


 

Sponsoring Navigate North 2015

Begin 2015 is ook de navigate north van start gegaan. Ook dit is een initiatief om voor diverse goede doelen geld in te zamelen. Voor deze rit hebben we de auto van team super seven voorzien van diverse led werklampen en er is een geldbedrag voor het goede doel geschonken.  Klik op onderstaande link voor een filmpje van onderstaande auto.

https://www.facebook.com/185054938274237/videos/705720119541047/?video_source=pages_finch_main_video

team super seven  team super seven


 

 

Sponsoring Scancovery Trail 2015

Eind 2014 begin 2015 hebben wij een 2-tal auto's voorzien van diverse led werklampen welke meereden met de scancovery trail. Deze rit is bedoeld om geld op te halen voor het goede doel. We hebben zowel led verlichting als een geldbedrag geschonken.

Als eerste eind 2014 de auto van team 87 Carla en Hugo. Na veel tegenslag zijn ze alsnog gestart.

scancovery team 87  scancovery team87

De tweede auto is van team Ventura

team ventura  team ventura


 

 

Sponsoring seminar bij Shaolin Kempo Kai Gouda 2013-2014

Om de sport verder te stimuleren hebben we ook in 2013 Shaolin Kempo Kai Gouda gesponsord. Eind 2013 is er nog een wedstrijdmat aangeschaft waardoor het trainingsoppervlakte is verdubbeld.

Januari 2014 zijn Martijn de Jong en Marloes Coenen langs geweest voor een seminar. Martijn gaat de hele wereld over om vechtsporters te trainen / coachen en Marloes is 4-voudig wereldkampioene MMA.

seminar kempo kai

 


 

Sponsoring Alpe d'HuZes 2013

Ook wij vinden dat er zoveel mogelijk geld opgehaald moet worden om deze verschrikkelijke ziekte een halt toe te roepen. Wie heeft er geen naaste aan kanker verloren??? Om ook een steentje bij te dragen heeft Linoled € 500,- gedoneerd aan René Bruinsma rijdend voor team Zuidplas 1.

alp duez

 


 

Sponsoring wedstrijdmat Shaolin Kempo Kai Gouda 2012

Eigenaar en oprichter van Linoled BV,Frans van de Sanden, beoefent sinds eind jaren 80 de zelfverdedigingssport "Shaolin Kempo". Eind 2012 hoorde hij dat Shaolin Kempo Kai Gouda onder leiding van Has van der Poel een uitbreiding op deze sport aan het ontwikkelen is, het zogenaamde Full contact Kempo. Dit houdt in dat het staande gevecht wordt uitgebreid met grondgevechten en dat er meer op effectiviteit getraind wordt. Omdat grondgevechten, werpen en dergelijke zonder een mat haast niet geoefend kunnen worden zonder blessures op te lopen, hebben wij besloten om Shaolin Kempo Kai Gouda te voorzien van een complete wedstrijdmat. Wij zijn ervan overtuigd dat Shaolin Kempo Kai Gouda ook dit onderdeel tot een hoog niveau gaat brengen. Tenslotte heeft Shaolin Kempo Kai Gouda oprichter Has van der Poel, zelf wereldkampioen in het traditionele Shaolin Kempo, ook een aantal van zijn leerlingen tot hetzelfde niveau gebracht.

Wellicht wilt u een keer meetrainen, dat is altijd mogelijk. Kijk op http://www.shaolinkempokai.nl voor meer informatie.

kempo kai