Philips Racing Vision - Auto Koplampset H7 - 12V - 2 Stuks

Waardering:
0% of 100
Excl. BTW
€ 20,50
Ruim op
voorraad

Product beschrijving

Misschien wel de sterkste wettelijk toegestane halogeenlamp ooit

Til uw auto en uw verlichting naar een hoger niveau

  • Type lamp: H7
  • Verpakking van 2
  • 12 V, 55W

Verder zien en sneller reageren met 150% meer helderheid

Als u 's nachts rijdt, hebt u het beste zicht nodig. Hoe verder u duidelijk kunt zien, hoe sneller u kunt reageren op wat er op de weg gebeurt. Philips RacingVision-koplampen bieden u zicht met tot 150% meer helderheid. U herkent obstakels op de weg voor u eerder dan met andere, minder krachtige halogeenlampen. Hierdoor kunt u genieten van een veiligere en aangenamere reis.

Een van de helderste lampen voor een uitstekende lichtopbrengst

Met beter, helderder licht kunt u beter presteren op de weg. Met een geoptimaliseerde, zeer nauwkeurige gloeidraadgeometrie, gasvulling onder hoge druk tot 13 bar, zeer nauwkeurige chroomlaag en hoogwaardig UV-kwartsglas, vormen Philips RacingVision-koplampen een nieuwe norm in autoverlichting. Deze koplampen zijn ontworpen voor optimale prestaties en uitzonderlijk zicht, voor een meer ontspannen, gecontroleerde en aangename rijervaring.

Helderder licht voor sportieve bestuurders

Sportieve bestuurders verwachten meer prestaties van hun auto. Philips RacingVision biedt tot 150% meer helderheid op de weg en is goedgekeurd, zodat u meer plezier hebt offroad en op de weg.

Helderder licht betekent geen onaangename verrassingen en verbeterde controle

Als u met hogere snelheden op slecht verlichte buitenwegen rijdt, rekent u op de prestaties van uw koplampen. Wanneer er onverhoopt gevaar dreigt, is reactietijd cruciaal. Zelfs een fractie van een seconde kan een wezenlijk verschil maken voor uw veiligheid. De superieure prestaties van de Philips RacingVision-koplamp zorgen ervoor dat u gevaarlijke situaties sneller herkent en de perfecte controle houdt over uw voertuig, ongeacht de omstandigheden op de weg.

Verbeterd lichtcontrast voor veiliger, aangenamer rijden

Bij rijden in het donker wordt het uiterste van uw ogen gevergd. Bij weinig licht of wanneer u wordt verblind door andere voertuigen, is het vermogen om contrast tussen objecten waar te nemen, aanzienlijk verminderd. Obstakels zoals een voetganger op de weg zijn dan moeilijker waar te nemen. Dankzij de specifieke kleurtemperatuur van Philips RacingVision-koplampen (verkrijgbaar in H4 en H7) kunt u met uw ogen contrasten in de verte beter waarnemen. Hierdoor wordt u een veiligere weggebruiker. En wanneer uw grenzen zijn verruimd, wordt het rijden in het donker een interessante en plezierige ervaring.

Voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor ECE-goedkeuring

Wij produceren toonaangevende Philips-producten voor de Original Equipment Manufacturer-markt en de vervangingsmarkt. Onze producten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en volgens de hoogste specificaties. Zij zijn ontworpen voor optimale veiligheid en maximaal comfort van onze autorijdende klanten. Ons gehele assortiment is grondig getest, gecontroleerd en gecertificeerd (ISO 9001, ISO 14001 en QSO 9000) volgens de zwaarste ECE-vereisten. Kortom: dit is kwaliteit die u kunt vertrouwen.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Philips Racing Vision - Auto Koplampset H7 - 12V - 2 Stuks
Productspecificaties
Artikelnummer460109107
Lichtkleur3500K
Lumen1500
Wattage55 watt
FittingH7
Voltage12 volt
Radio ontstoordja