Led werklampen

Waarom een led werklamp?

Wanneer u regelmatig werkt in de avond of in donkere omstandigheden kunt u wel een goede werklamp gebruiken. Een led werklamp kan u voorzien van de benodigde verlichting, diverse modellen en uitvoeringen zijn te vinden in onze webshop. In onze webshop vindt u werklampen in diverse prijscategorieën en vindt u een led werklamp van standaard kwaliteit tot aan een professionele werklamp. Weet u wat u zoekt? Dan hebben wij het waarschijnlijk in ons assortiment. Bent u nog niet zeker van het type werklamp dat past bij uw werkzaamheden? Dan kunt u diverse alternatieven tegen elkaar afwegen om zo tot de beste keuze te komen. Het grote voordeel van led werklampen ten opzichte van de halogeen verlichting is de levensduur en de toepassing op zowel 12 volt als 24 volt. Een ander groot voordeel is dat ze leverbaar met diverse lenzen zoals breedstralerverstraler en combi stralers.

Ons assortiment werklampen

Het vinden van een goede led werklamp is niet eenvoudig en dat begrijpen wij. Natuurlijk is het van belang dat de lamp een goede hoeveelheid licht afgeeft, zodat u prettig kunt werken. Daarnaast is ook de levensduur van de werklampen en de prijs van de werklamp van groot belang. Wij hebben diverse opties in verschillende kwaliteit- en prijscategorieën, waarbij de verhouding tussen deze twee aspecten altijd van groot belang wordt geacht. Weet u al welke led werklamp het beste geschikt is voor uw werkzaamheden, dan is wellicht een professionele werklamp van Tyri een goede keuze, terwijl het wellicht slim om uit de standaard werklampen te kiezen wanneer u nog aan het uitproberen bent welke type lamp voor u het beste werkt. In ons assortiment hebben wij als een van de weinigen in de Benelux een werklamp welke een grafiet behuizing heeft. Deze behuizing is iets zwakker dan de standaard aluminium behuizingen maar het grote voordeel is dat er geen corrosie optreedt.

Uw werklamp bestellen

Het bestellen van een led werklamp is eenvoudig en snel. U kunt in het menu eenvoudig aangeven aan welke criteria uw werklamp moet voldoen. De diverse opties worden dan zichtbaar om zo de keuze eenvoudiger te maken. Wij leveren nagenoeg iedere werklamp uit voorraad. Ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over een led werklamp?

U kunt bij vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de email of te bellen met 0182-206500