Led werklampen

Wanneer u een led werklamp zoekt dan bent u bij Ledsrock.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment led werklampen op voorraad en kunnen vaak dezelfde dag nog verzenden.  Heeft u grote aantallen nodig dan is dat voor de gangbare modellen zoals de 27 watt breedstraler en 48 watt breedstraler vaak geen enkel probleem. Met goed led werklicht bent u verzekerd van een lange levensduur. Bij vragen neem contact op met info@ledsrock.nl

Led werklampen voor goed zicht in het donker!

Wanneer u regelmatig werkt in de avond of in donkere omstandigheden dan zijn goede led werklampen onmisbaar. In onze webshop vindt u verschillende soorten werklampen en in diverse prijscategorieën.  Zo vindt u een led werklamp van standaard kwaliteit tot aan een professionele werklamp. Weet u wat u zoekt, dan hebben wij het waarschijnlijk in ons assortiment. Bent u nog niet zeker van het type werklamp dat past bij uw werkzaamheden, dan kunt u diverse alternatieven tegen elkaar afwegen om zo tot de beste keuze te komen. Het grote voordeel van led werklampen ten opzichte van de halogeen verlichting is de levensduur en de toepassing op zowel 12 volt als 24 volt. Een ander groot voordeel is dat ze leverbaar zijn met diverse lenzen zoals breedstralerverstraler en combi stralers.

Ons assortiment werklampen

Het vinden van een goede led werklamp is niet eenvoudig en dat begrijpen wij. Natuurlijk is het van belang dat de lamp een goede hoeveelheid licht afgeeft, zodat u prettig kunt werken. Daarnaast is ook de levensduur van de werklampen en de prijs van de werklamp van groot belang. Linoled / Ledsrock heeft diverse opties in verschillende kwaliteit- en prijscategorieën, waarbij de verhouding tussen deze twee aspecten altijd van groot belang wordt geacht. Wanneer u alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit led werklampen dan zijn de professionele werklampen van Tyri een goede keuze. Als u nog niet weet welke werklamp voor u het beste werkt probeer dan onze standaard werklampen.  Zie ook onze werklampen met een grafiet behuizing,  deze behuizing is iets zwakker dan de standaard aluminium behuizingen maar het grote voordeel is dat er geen corrosie optreedt..

Uw werklamp bestellen

Het bestellen van een led werklamp is eenvoudig en snel. U kunt in het menu eenvoudig aangeven aan welke criteria uw werklamp moet voldoen. De diverse opties worden dan zichtbaar om zo de keuze eenvoudiger te maken. Wij leveren nagenoeg iedere werklamp uit voorraad. Ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over een led werklamp?

U kunt bij vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@ledsrock.nl of te bellen met 0182-206500