3 producten
Per pagina

Waarom een LED werklamp met grafiet behuizing?

Werklampen zijn er in vele soorten en maten. De standaard led werklamp is normaal gesproken gemaakt van aluminium. De meest voorkomende werklampen ( 15 watt, 24 watt, 27 watt en 48 watt) zijn gemaakt van een combinatie aluminium en magnesium. Hierdoor zijn ze lichter van gewicht en minder corrosie gevoelig. Een ander type lamp, is de lamp met een grafiet behuizing. Grafiet is een stof met goede geleidende eigenschappen en het corrodeert niet. Hierdoor blijft de behuizing van deze werklampen er altijd goed uitzien. De led werklampen met een aluminium behuizing zal bij een beschadiging van de laklaag gaan corroderen met afbladderen van de verf tot gevolg. Voor de werking maakt dat niets uit, echter is het geen fraai gezicht.

Ons assortiment LED werklampen met grafiet behuizing

We hebben verschillende wattage's op voorraad zoals: 15 watt, 27 watt en 48 watt, allen in een breedstraler uitvoering. Deze lampen zijn standaard voorzien van Deutsch connectors en een bijbehorende contrastekker. Ook zit er rvs 316/A4 bevestigingsmateriaal bij.

Uw LED werklamp met grafiet behuizing bestellen

Het bestellen van een led werklamp is eenvoudig en snel. U kunt in het menu eenvoudig aangeven aan welke criteria uw werklamp moet voldoen. De diverse opties worden dan zichtbaar om zo de keuze eenvoudiger te maken. Wij leveren nagenoeg iedere werklamp uit voorraad. Ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over deze LED werklamp met grafiet behuizing?

U kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen via de mail of door te bellen met 0182-206500