Led verlichting aanhanger

Ledsrock is dé specialist voor alle led verlichting. Ook voor uw aanhanger hebben wij een ruim aanbod van de beste achterlichten, breedtelampen en meer. In onze webshop kunt u online eenvoudig bestellen en profiteert u bovendien van een snelle levering. Wilt u vaker led verlichting bestellen, voor uw aanhanger of andere toepassingen? Dan adviseren wij om een account aan te maken. U kunt dan de volgende keer nog eenvoudiger een bestelling plaatsen.

Led verlichting aanhanger waterdicht

Een van de grote voordelen van led verlichting is dat deze een betere zichtbaarheid oplevert, vooral in slechte weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat led verlichting voor uw aanhanger waterdicht is. Met een minimale IP67-rating voor al onze led lampen voor aanhangers wordt hier ruimschoots aan voldaan. Dit betekent namelijk dat de led verlichting voor uw aanhanger stof- en waterdicht is tot 30 minuten op één meter diepte.

Led verlichting aanhanger set

Led verlichting heeft een hoge lichtopbrengst en bovendien een zeer lange levensduur in vergelijking met andere soorten verlichting. Wanneer u overstapt naar led verlichting voor uw aanhanger is een set inclusief kabels een uitstekend begin. Naast led achterlichten bieden wij voor uw auto en aanhanger onder meer led breedtelampen en markeringslichten. Een belangrijk aandachtspunt bij de achterlichten zijn de verschillende modellen, waarbij soms verschil is tussen links en rechts. Zorg daarom dat de led verlichting van uw aanhanger als complete set aan alle regels voldoet.

Led verlichting aanhanger 12 volt

Vrijwel alle led verlichting voor uw aanhanger is zowel voor 12 als 24 volt geschikt. Dit is een belangrijk voordeel, aangezien uw aanhanger dan op elke auto uit uw wagenpark kan worden aangesloten. Wilt u daarnaast ook led verlichting bestellen voor uw vrachtwagen of uw graafmachine, kraan of shovel? Ook in dat geval bent u bij Ledsrock aan het juiste adres. Wij hebben losse verlichting voor de meeste koplampen en een ruim assortiment led werklampen en lightbars. Wilt u graag meer weten over onze 12 volt led verlichting voor een aanhanger? Neem contact op met onze adviseurs. Zij beantwoorden graag al uw vragen!