Totaal:  0,00
Totaal:  0,00

Led achterlichten

Onderstaand vindt u onze led achterlichten welke wij op voorraad hebben.  Er zijn verschillende soorten achterlichten leverbaar zoals enkelvoudig, dynamisch, met driehoek en zonder driehoek.  Gebruik het filter om het achterlicht te zoeken welke u nodig heeft. Bij vragen neem contact op met info@ledsrock.nl

Voltage

Waarom een LED achterlicht?

Het grootste voordeel van een led achterlicht ten opzichte van een halogeen achterlicht is dat ze nagenoeg allemaal multivoltage zijn: te gebruiken op zowel 12 volt als 24 volt zonder aanpassingen. Zo kan het hele wagenpark gebruik maken van dezelfde aanhangwagen en krijgen alle aanhangers, trailers of wagens dezelfde uitstraling. De levensduur is ook vele malen hoger dan de halogeen achterlichten. Hoe vaak zien we wel niet aanhangwagens met defecte lichten. Led achterlichten gaan nagenoeg niet kapot. Het nadeel is wel: mocht het kapot zijn dan is het niet te repareren. De achterlichten zijn vaak geheel ingegoten om ze waterbestendig te maken.

Ons assortiment LED achterlichten

We hebben een groot assortiment led achterlichten welke wij uit voorraad leveren. Zo hebben we de enkelvoudige achterlichten met 1 functie. Bijvoorbeeld een enkele richting aanwijzer, mistlicht of rijverlichting. Er zijn ook combi achterlichten of meerkamer achterlichten leverbaar. Deze hebben meerdere functies in 1 behuizing en al dan niet voorzien van een rode driehoek reflector. De nieuwste generatie zijn de dynamische achterlichten. Deze achterlichten hebben een bewegende richtingaanwijzer. Let wel op: de combinatie achterlichten zijn vaak specificiek voor een rechterzijde of een linkerzijde. Hou hier rekening mee met bestellen.