24 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
 1. ledstrip combilicht (achterlicht-richtingaanwijzer)
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 5,00
 2. LED Achterlicht rechthoek laag 12/24 volt
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 19,50
 3. LED Achterlicht 12/24 volt dynamisch
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 49,50
 4. LED Achterlicht magneet wit/rood+7 meter kabel (set 2 stuks)
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 37,50
 5. led achterlicht vierkant dynamisch links
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 19,50
 6. led achterlicht vierkant dynamisch rechts
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 19,50
 7. led hamburger 12/24 volt achteruitrij
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 19,50
 8. led hamburger 12/24 volt mist
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 19,50
 9. led hamburger 12/24 volt
  Waardering:
  0%
  Excl. BTW
  € 19,50

24 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Waarom een LED achterlicht?

Het grootste voordeel van een led achterlicht ten opzichte van een halogeen achterlicht is dat ze nagenoeg allemaal multivoltage zijn: te gebruiken op zowel 12 volt als 24 volt zonder aanpassingen. Zo kan het hele wagenpark gebruik maken van dezelfde aanhangwagen en krijgen alle aanhangers, trailers of wagens dezelfde uitstraling. De levensduur is ook vele malen hoger dan de halogeen achterlichten. Hoe vaak zien we wel niet aanhangwagens met defecte lichten. Led achterlichten gaan nagenoeg niet kapot. Het nadeel is wel: mocht het kapot zijn dan is het niet te repareren. De achterlichten zijn vaak geheel ingegoten om ze waterbestendig te maken.

Ons assortiment LED achterlichten

We hebben een groot assortiment led achterlichten welke wij uit voorraad leveren. Zo hebben we de enkelvoudige achterlichten met 1 functie. Bijvoorbeeld een enkele richting aanwijzer, mistlicht of rijverlichting. Er zijn ook combi achterlichten of meerkamer achterlichten leverbaar. Deze hebben meerdere functies in 1 behuizing en al dan niet voorzien van een rode driehoek reflector. De nieuwste generatie zijn de dynamische achterlichten. Deze achterlichten hebben een bewegende richtingaanwijzer. Let wel op: de combinatie achterlichten zijn vaak specificiek voor een rechterzijde of een linkerzijde. Hou hier rekening mee met bestellen.

Uw LED achterlicht bestellen

Het bestellen van een led achterlicht is eenvoudig en snel. U kunt in het menu eenvoudig aangeven aan welke criteria uw led achterlicht moet voldoen. De diverse opties worden dan zichtbaar om zo de keuze eenvoudiger te maken. Wij leveren iedere achterlicht uit voorraad. Ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over een LED achterlicht?

U kunt bij vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de mail of door te bellen met 0182-206500