Totaal:  0,00
Totaal:  0,00
led werklampen-ledsrock.nl
LED WERKLAMPEN
led lightbars ledsrock.nl
LED LIGHTBARS
led zwaailampen-ledsrock.nl
LED ZWAAILAMPEN
led achterlichten-ledsrock.nl
LED ACHTERLICHTEN
led breedtelampen-ledsrock.nl
LED BREEDTELAMPEN
led markeringslichten-ledsrock.nl
LED MARKERINGSLICHTEN
led flitsers-ledsrock.nl
LED FLITSERS
led kentekenverlichting-ledsrock.nl
LED KENTEKEN - VERLICHTING
led laadruimte verlichting-ledsrock.nl
LED LAADRUIMTE -VERLICHTING
led strips-ledsrock.nl
LED STRIPS
led schijnwerper 220 volt-Ledsrock.nl
LED SCHIJNWERPERS 220v
led tl buizen T8-ledsrock.nl
LED TL BUIZEN

Waarom led verlichting?

Led verlichting heeft zich de laatste jaren bewezen als een goede vervanger voor de traditionele halogeen lampen. Led is ongevoelig voor weersomstandigheden en trillingen. Hierdoor heeft led een veel hogere levensduur dan de traditionele verlichting en is dus ook betrouwbaarder. Led is inmiddels in ieder hoedanigheid leverbaar. Of het nu gaat om een kamerlamp tot aan grote schijnwerpers voor op schepen en in werkplaatsen. Ledsrock.nl heeft zich meer gespecialiseerd op verlichting welke gebruikt worden op graafmachine’skranenvrachtwagens en aanhangwagens. Van veel type lampen hebben we diverse modellen en uitvoeringen welke te vinden zijn in onze webshop.

Onze led verlichting

Het vinden van een goede led lamp is niet eenvoudig en dat begrijpen wij. Hoe maak je de juiste keuze het aanbod is immers ontzettend groot? Dat hebben wij voor u gedaan. Ledsrock is in 2008 begonnen met het importeren van led verlichting. Met veel vallen en opstaan hebben we inmiddels een groot vaste klanten bestand opgebouwd. Door de jaren heen hebben we aantal vast fabrikanten om ons heen verzameld die de kwaliteit kunnen leveren die wij willen hebben. U als klant plukt daar de vruchten van. Aan de buitenkant lijken de meeste werklampen en schijnwerpers op elkaar echter de binnenzijde is veel belangrijker. Welke led chips worden gebruikt, welke driver etc. Belangrijke items voor de betrouwbaarheid. De ene werklamplightbar of schijnwerper is dan ook niet te vergelijken met de ander terwijl het uiterlijk identiek is. Wij gaan ook niet mee in de nieuwste trends, er worden ons wekelijks nieuwe items aangeboden. We willen eerst dat de betrouwbaarheid en duurzaamheid bewezen zijn voordat wij het product in ons assortiment opnemen.

Uw led lamp bestellen

Het bestellen van led verlichting is bij ons eenvoudig. Zoek in het menu naar de gewenste categorie en aan de zijkant kunt u de criteria aangeven. De diverse opties worden dan zichtbaar om zo de keuze eenvoudiger te maken. Alle led verlichting op onze website is uit voorraad leverbaar. Ook wanneer u grotere aantallen nodig heeft. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bent u wederverkoper? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen over ons assortiment led verlichting?

U kunt bij vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de email of te bellen met 0182-206500